Fruitbomen.net Test Omgeving
Kunnen wij u helpen?

Neem gerust contact op voor persoonlijk advies:

  • Telefoon 06 1843 1532
  • E-Mail info@fruitbomen.net
  • Of kom langs bij onze winkel Toegangseweg 18, 2771XM, Boskoop
Welkom op onze nieuwe website!

Welkom op onze nieuwe website!

Frank Houweling

Gepubliceerd op 03-09-2023
in Nieuws
Geschreven door Frank Houweling

Welkom op onze nieuwe website! Deze nieuwe website is een grote verandering tegenover onze oude website. En aangezien die website al sinds 2009 op het internet te vinden was zal het mogelijk wat onwennig aanvoelen. Maar wij zijn er zeker van dat onze nieuwe website weer jouw favoriete bron van informatie zal worden over de fruitbomen en kleinfruit.

Groot project

Naast het aanpassen van deze website maken wij ook direct enkele wijzigingen in onze manier van werken en onze administratie. Op die manier kunnen we nu bijvoorbeeld een correcte en actuele voorraad op onze website tonen. Onze klanten en websitebezoekers kunnen hiervan gaan profiteren!

De eerste stappen voor deze nieuwe website zijn gemaakt in 2012. En na enkele pauzes en Corona zijn we nu eindelijk op het punt dat we onze nieuwe website publiek kunnen maken.

Het maken van deze website is de afgelopen jaren de hobby geweest van Frank, die naast zijn baan vele uren heeft besteed aan het bouwen van de nieuwe website, het maken van de foto's en schrijven van de artikelen. Allemaal om dit werk nu beschikbaar te stellen voor iedereen om van te profiteren!

De grootste verbeteringen

Perzik Yellow Peach Het aantal wijzigingen van deze nieuwe website in vergelijking met de oude website is te groot om in een artikel te benoemen. Maar toch willen we er een paar tussenuit pakken om uit te lichten:

  • Onze geheel nieuwe bestuivingstabel is nu accurater en completer. Het is nu de beste bestuivingstabel voor fruitbomen die op het internet te vinden is.
  • Met deze nieuwe website introduceren we onze encyclopedie: een apart deel van onze website waar we gedetailleerde informatie geven over het planten en verzorgen van een fruittuin.
  • Veel rasbeschrijvingen zijn verbeterd en van nieuwe, grote foto's voorzien. Het is nog makkelijker geworden om accurate informatie te vinden over fruitrassen.
  • Onze videos en blog zijn een goede bron voor actuele informatie en achtergrondartikelen, en een enorm leuke plek om bij te lezen voor de fruitliefhebber.
  • Onze website is nu perfect om te bezoeken op desktop, laptop, iPad of telefoon. Er is geen beperkte mobiele website meer.
  • Er zijn enkele tientallen nieuwe producten op de site gekomen: bijzondere fruitbomen- en struiken die nog niet op onze oude webwinkel te vinden waren, maar nu wel.

En er komt nog meer

...

Feedback en verbeteringen

...

Krijgt u ook spontaan groene vingers?

Geen probleem, wij snappen het helemaal! Er is namelijk altijd ruimte voor één extra fruitboom. En waar kunt u uw nieuwe aanwinst beter uitzoeken dan in onze webwinkel? Onze kwekerij heeft het grootste assortiment fruitbomen- en struiken van Nederland. Klik dus op de knop hieronder - en verwonder u over ons prachtige assortiment.

Ga naar onze Webwinkel

Informatie